Excel cursus

Cursus Excel gevorderden

U heeft al wat ervaring opgedaan met het programma Excel. Maar u heeft steeds vaker het gevoel dat u toch wat kennis mist, bijvoorbeeld bij het maken van complexere berekeningen. Dan wordt het tijd om een cursus Excel voor gevorderden te gaan volgen. En tegenwoordig met alle online mogelijkheden maakt het niet meer uit of u Amsterdam woont, of in Middelburg.

Wat komt er o.a. aan bod bij een Cursus Excel voor gevorderden?

• Het visualiseren van data
• Het leren gebruik maken van formules
• Het maken van lijsten en tabellen
• Het leren gebruiken van macro’s
• Sorteren en filteren
• Analyseren van gegevens.
• Datum- en tijd functies.

Aan het eind van een cursus Excel voor gevorderden, zult u in staat zijn om al het bovenstaande zelfstandig te kunnen uitvoeren. Excel zal geen geheimen meer voor u hebben, uw collega’s zullen bij u te rade gaan voor advies op Excel gebied.

Wanneer u interesse heeft in een Excel cursus voor gevorderden kan deze op maat voor u gemaakt worden, zodat er alleen onderwerpen aan bod komen die u wenst voor uw organisatie.

Verschillende onderwijsvormen

Een cursus Excel voor gevorderden bieden we op verschillende manieren aan:
• Online. Leer via een online platform, leer op uw eigen tempo, en wanneer u dat wilt, op uw eigen locatie, en op welk tijdstip u dat wilt.
• Online live training, u als organisatie neemt dan actief deel met een aantal medewerkers. Zij dienen te beschikken over een eigen laptop of pc. Interactiviteit is bij deze training zeer belangrijk.
• Klassikaal leren. Klassikaal leren kan op locatie gegeven worden, voor kleine of grote groepen, en ook individueel via een workshop. Deze manier van leren kan geheel voor u op maat worden gemaakt. U werkt dan met eigen bestanden Alle trainingen worden gegeven door gekwalificeerde trainers. We maken ook gebruik van de nieuwste software.
• Een open rooster training. Wanneer u maar een paar medewerkers wilt laten opleiden is deze training uitermate geschikt. U kiest uw onderwerp, zoals Excel, of Office 365, Power Bi cursus etc. U zoekt daarna op de website een geschikte datum. Daarna schrijft u uw medewerkers in. En klaar, de training is geboekt.

• Webinars. U neemt als organisatie deel als toehoorder, ook geschikt voor een cursus Microsoft Excel voor gevorderden.
U ziet het, er zijn tal van mogelijkheden tot het volgen van een cursus Excel. Zowel online, of bij u op kantoor, klassikaal, of individueel. Het maakt dus niet meer uit of u nu een cursus wilt volgen in Amsterdam, of in Groningen. Al uw wensen zijn bespreekbaar.

Stap eens binnen bij een, in IT gespecialiseerd trainingsbedrijf, of kijk op hun website. En wanneer u een cursus op maat wilt laten maken, maak een afspraak voor een kennismakingsgesprek. In zo een gesprek kunt u uw wensen op tafel leggen, en u hoort direct wat de mogelijkheden zijn. U kunt uw cursus geheel naar eigen wens indelen, en gebruik maken van uw eigen huisstijl en bestanden.

Daarnaast zijn er ook tal van andere cursussen die uw organisatie kan gebruiken, zoals een cursus Office 365
Heel veel succes met uw cursus Excel voor gevorderden.